Neil’s KMC Rat Race Ultra

Neil's KMC Rat Race Ultra

img_2163-1

​De 70 mijl lange Ultra Marathon, Rat Race the Wall is een echte test voor elke hardloper en een fantastische test voor onze KMC-energieproducten.

De race vond plaats in het weekend van 15 en 16 juni en volgt de route van Hadrian's Wall van Carlisle naar Newcastle upon Tyne. Ex-legerman Neil Glencross nam KMC-energiegels mee voor een run-out.

'Ik ben een fervent hardloper en houd ervan om mezelf en mijn lichaam te pushen, dus de Rat Race leek mij het juiste ticket.'

Neil Glencross

Tijdens Neils legercarrière had hij Kendal Mint Cake gebruikt als onderdeel van zijn rantsoenpakketten en wilde daarom graag onze KMC 're-energised' versie proberen. Neil zei verder:

'Ik heb drie dochters die allemaal geweldige zwemmers zijn, sterker nog, de twee oudste doen mee aan wedstrijden. Ze zijn lid van Carlisle Aquatics en ik hoop geld in te zamelen voor een nieuw timingbord.'

 

Vul hier uw tekst in...

Neil heeft aan minstens 10 Great North Runs deelgenomen en is gewend te vertrouwen op energiegels om die extra boost te geven wanneer dat nodig is.

"Ik heb behoefte aan energiegels en ze werken wel, maar vaak wegen de voordelen niet op tegen de nadelen. De meeste zijn zo dik dat ze moeilijk naar beneden te krijgen zijn, en ze bezorgen me allemaal maagklachten. Ik volgde de instructies om de letter bij het innemen van de KMC Gels, waarbij ik ervoor zorgde dat de tussenpozen goed waren, waardoor ik me de hele dag vol energie voelde.

Maar het belangrijkste voor mij was, afgezien van de heerlijke smaak, het feit dat ze heel gemakkelijk door te slikken waren, en ik kreeg nooit de geringste aanwijzing van maagklachten. Ze zijn zonder enige twijfel het beste energieproduct dat ik tot nu toe heb gebruikt."

Ondanks een knieblessure die hij opliep tijdens de Rat Race, zette Neil een zeer respectabele tijd neer van 18 uur, 29 minuten en 59 seconden.

'Ik ga proberen de volgende keer onder de 17 uur te komen, en ik ga de 320 kilometer lange fietstocht maken van Whitehaven naar Scarborough, en ik zal zeker mijn KMC Gels meenemen!'

We waren er trots op dat we zo’n briljante uitdaging konden steunen ten behoeve van de plaatselijke zwemclub, iets dat ons nauw aan het hart ligt. Veel succes met al je toekomstige avonturen Neil! – Jac

BRAND JE AVONTUUR

Als jij of iemand die je kent op het punt staat deel te nemen aan een gekke uitdaging zoals die van Neil, neem dan contact met ons op via het contactformulier:

Neem contact met ons op

Terug naar blog

Neil's KMC Rat Race Ultra

FAQ's